Baby, Livet som mor

Pak pusletasken med Pure Basics 17 musthaves

Hvad skal der være i en pusletaske?

Hvad skal der være i en pusletaske? Vær godt forberedt på enhver situation, når du og baby er på farten med en velpakket pusletaske.

Hvis pusletasken er en god, stabil følgesvend, så er I altid godt klædt på uanset, hvor I befinder jer. En god pusletaske gør det også nemt for bedsteforældre, barnepiger og venner at passe baby.

Se vores tilbud: Lækkert babytøj på tilbud her

Hvad skal der være i en pusletaske?

Jeg vil anbefale, at du læser indlægget igennem, men hvis du blot er på udkig efter en hurtigt pakkeliste, så kan du se et samlet bud her.

Der er taget højde for både baby samt mors eller fars behov. Derudover er der sørget for både bleskiftet, uheld, sultne børn og voksne og så videre. Læs med, så du ved, hvad der skal være i pusletasken, og hvad du skal vælge af bæredygtige løsninger.

Hvad skal der være i en pusletaske til baby?

Først og fremmest skal pusletasken selvfølgelig indeholde alt til bleskiftet. Baby har en række behov, som er knap så nemme at dække som de voksnes, når man er på farten. Eksempelvis kan det blive nødvendigt med at skifte tøj på baby på grund af bleeksplosioner, gylp og lignende. Derudover kan der være behov for mad til baby, som ikke bare kan købes, hvor I end er.

I løbet af de næste afsnit bliver forslagene til pakkelisten forklaret, og delene er alle markeret med fed.

Til bleskiftet

Fire-fem bleer burde være nok til en dag. Hvis du ved, at dit barn løber igennem flere, så skal du selvfølgelig bare justere derefter. Det er selvfølgelig muligt, at købe flere bleer mens I er af sted. Hvis ikke I har barnevognen med, så kan det bare være noget irriterende at have dem med på slæb. Pak derfor det antal bleer, som baby plejer at bruge, og så én eller to ekstra. I stedet for vådservietter, der kun kan bruges en enkelt gang, så vælg genanvendelig vaskeklude. Hav også lidt zinksalve eller andet lotion med. Du behøver ikke købe en ny i lille størrelse, da du blot kan genbruge en gammel bøtte fra en af dine cremer.

Når baby skal skiftes, så er det ikke altid muligt at finde et puslerum. Derfor pakker de fleste også et liggeunderlag samt et par stofbleer. Hos Pure Basic har vi dog løsningen, når I ikke kan finde et puslebord. Vi har nemlig de geniale pusletasker fra DAY ET Mini, der har et indbygget pusleunderlag. Læs meget mere om den smarte pusletaske, der udover indbygget puslepude også har termolomme, sutterum og smarte andre smarte, funktionelle rum på vores kategori DAY ET Mini.

Baby tøj

Pak altid lidt skiftetøj i tilfælde af små eller store uheld. Det er altid godt med en ekstra body samt et rent sæt tøj. I kan selvfølgelig forsøge at afværge tøjskiftet med en savlesmæk eller en hagesmæk, men det er rart at være på den sikre side. Der går utroligt mange år fra fødslen, før man som forælder ikke behøver pakke lidt ekstra tøj til barnet. Det følger jo med, og ind i mellem så er det faktisk også rart som fuldvoksent menneske at have et par tørre strømper i tasken.

Hvis dig og baby er ude i løbet af de kolde måneder, så er det også godt at have pakket en hue, vanter, ulddragt eller lignende, hvis de ikke allerede har det på, når I tager af sted. Sørg derfor også for lidt varmt tøj i pusletasken om efteråret og vinteren – også til dig selv.

Mad og drikke

Det er altid godt med lidt mad, drikke og snacks i pusletasken – især hvis dit barn er lidt større. Pusletasken kan sagtens komme med på turen, selv når barnet ikke længere bruger ble. Det er en rummelig og praktisk taske, så det er synd ikke at bruge den, efter barnet har smidt bleen.

Hvis du stadig ammer eller giver flaske, så pak det du behøver til det. En sutteflaske er god uanset hvad, da der kan komme lidt vand i den.

Sut
Hvad skal der være i en pusletaske?

Andet der skal med i pusletasken

Andre gode ting at have i pusletasken er en ekstra sut (hvis barnet bruger sut),  en sutteflaske lidt legetøj eller anden underholdning samt lidt vand til hurtig rengøring. Håndsprit er også blevet et musthave i enhver taske, så dette må heller ikke glemmes. Det kan heldigvis fås i små størrelser så de ikke fylder så meget.

Det er også en god idé med en pose til affald som brugte bleer, emballage og så videre. Det er selvfølgelig altid bedst at lede efter bæredygtige alternativer til eksempelvis plastikposer, men enhver mor ved, hvilke behov og grænser de har. Det er ikke alle, der ønsker at gå rundt med stofnet eller Tupperware med brugte bleer i. Forsøg at finde skraldespande, når det er muligt, men sørg alligevel for en løsning til skrald på farten.

De skønne Tjugga bamser er altid et hit. Har dit barn en Tjugga eller Sally bamse er der altid en god ven at trøste sig med når man bliver ked af det.

 

Hvad skal der være i en pusletaske til mor/far?

Pusletasken holder mere end blot babytøj og ting til barnet: Her er også plads til mors/fars håndsrækning. Pusletasken er ikke fuldendt uden en ren bluse, deodorant, ammeindlæg, snacks og håndsprit. Andre ting der er rare at have er hårelastikker, en læbepomade, solbriller og lignende – det plejer dog at være del af en almindelig håndtaske eller bukselommerne.

Hvad skal der være i en pusletaske?

Krop og hudplejeprodukter

Vi ved godt at pladsen i en pusletaske kan være træng, men bliver simpelthen nød til også at nævne de skønne produkter fra MUMS WITH LOVE. Det er rene og veganske krop og hudplejeprodukter til hele familien. De findes ned i 100ml og er derfor perfekte i en pusletaske.  Så har mor også altid en creme ved hånden.

Hvilken pusletaske skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt er pusletaskerne fra DAY ET Mini helt fantastiske, og det er uden tvivl en taske, som du/I bliver glade for. Pusletaskerne er lavet af 100% genanvendt polyester, så de er nemme at tørre af med en våd klud. Det er dog ikke nødvendigt at gøre så ofte, da de er vand- og smudsafvisende.

DAY ET Mini pusletaskerne er desuden designet, så de ikke skriger “pusletaske”. De kan derfor bruges længe efter baby er blevet stor – men det har jeg vist allerede nævnt 😉

Holder til vådservietter 

I enhver pusletaske finder man vådservietter. Det er et must til bleskift, men vi ved alle, at vådservietter bliver brugt til ALT. Hos Pure Basic gør vi selvfølgelig altid, hvad vi kan for at være bæredygtige og dermed også undgå engangsprodukter. På trods af det, så ved vi også, hvor meget der er at tænke på som forælder, så vi har selvfølgelig også sørget for at have produkter til vådservietterne.

Vi har den smarteste taske til vådservietter fra DAY ET Mini, som kan hænges på barnevognen, puslebordet, badeværelset med videre. Tasken er drønsmart, fordi den netop kan have vådservietter, zinksalve, et par bleer og så videre i sig, så den er perfekt til dig, der gerne vil have en mere kompakt løsning på pusletasken. Den kan også bruges som toilettaske til dig selv, og den har en perfekt størrelse til rejser.

Hvad skal der være i en pusletaske?

Der er et utal af gode idéer og smarte løsninger, som kan komme med i tasken. Du har sikkert googlet dig frem til bloggen her, fordi du leder efter de smarte tips. Det er selvfølgelig også helt fantastisk, hvis du er en af vores faste kunder eller læsere 😉 Uanset hvad så kunne jeg forestille mig, at du læser dette indlæg, fordi du endnu ikke har prøvet at pakke en pusletaske. I det tilfælde så tag den helt med ro – har du alt på pakkelisten fra indlægget her, så er du godt klædt på.

Pakkeliste til pusletasken

Se listen her som et forslag, som du selv kan tilføje ting til – selvfølgelig.

hvad skal der være i en pusletaske? 4-5 bleer, vaskeklude, zinksalve, 2 stofbleer, liggeunderlag, skiftetøj, hagesmæk eller savlesmæk, mad, drikke og snacks, en ekstra sut, legetøj, pose til affald, ammeindlæg, en ren bluse, deodorant, snacks, håndsprit

Vi håber pakkelisten har været inspirerende og behjælpelig. Dette var blot et par gode råd fra os – nu er pakkeriet op til dig ????

logo

Pure Basic

– fordi bæredygtigt børnetøj er fremtiden