OEKO-TEX®-certificeret tøj hos Pure Basic

Hos Pure Basic tilbyder vi børnetøj, der som minimum er OEKO-TEX®-certificeret. Når du køber tøj til dine børn, er det ikke til at se eller føle, om der er sundhedsskadelige kemikalier i tøjet. OEKO-TEX®-mærket er din sikkerhed for at børnetøjet ikke indeholder kemikalier, der kan påvirke dit barns sundhed og er skadelige for miljøet. Er du interesseret i danske tøjmærker til børn? Gå på opdagelse i vores bæredygtige univers her.

Hvad er OEKO-TEX®?

OEKO-TEX® er en sundhedsmærkning for tekstiler, der sikrer at f.eks. børnetøj er produceret uden brug af skadelige stoffer. Børnetøj stilles der særligt høje krav til, da små børn ofte putter deres tøj i munden, og derved er mere udsat.

Når et produkt skal OEKO-TEX®-certificeres skal alle elementer af produktet dvs. lynlåse, knapper, tråd, tekstil osv. testes for sundhedsskadelige stoffer. Derudover stilles der også krav til farveafsmitning, hvor meget et produkt må afgive af lugt osv. OEKO-TEX®-mærkningen sikrer at dit barns tøj ikke

 

indeholder stoffer, der er kræftfremkaldende, allergifremkaldende og har en skadelige påvirkning på dig, dit barn og miljøet. Jo tættere tøjet sider på kroppen, jo skrappere er kravene for at kunne opnå en OEKO-TEX®-certificering.

Når du køber et stykke tøj, der er OEKO-TEX®-certificeret, har du som forbruger mulighed for at tjekke certificeringen. Du kan benytte det oplyste certificeringsnummer på det påsatte OEKO-TEX®-mærke.  Se produktets certificering her.

Køb OEKO-TEX®-certificeret børnetøj hos Pure Basic

Vi stiller altid høje krav til vores leverandører og vores produkter. Køb OEKO-TEX®-certificeret børnetøj hos Pure Basic, og du kan være sikker på at dit produkt opfylder strenge og lovmæssige krav vedr. kemikalier og sundhedsskadelige stoffer.  Gå trygt på opdagelse i vores webshop. Vi har sørget for et udvalg af bæredygtigt børnetøj, som du med god samvittighed kan købe til dit barn.

Læs også om GOTS-certificeringen og økologisk bomuld. Vi har valgt at føre en række produkter, der passer på planeten, arbejderne og dit barn. Se derfor efter GOTS og økologisk bomuld. Du kan også læse mere på vores blog, der svarer på spørgsmålet: Hvad er bæredygtigt tøj?

BÆREDYGTIG & ANSVARLIG

Pure Basic Instagram Stories

Følg os på de sociale medier og se alt det pure GOTS certificerede basis børnetøj, du kan få til dine kære børn.

#LookGoodDoGood #BæredygtigSlowFashion