Bæredygtighed, Børnetøj

De 10 mest populære tøjmærker til børn

Populære tøjmærker til børn - Se, hvad du skal vælge i 2021 her!

Populære mærker, danske mærker, moderne tøjmærker… har du styr op hvilke brands inden for børnetøj, der er de mest eftertragtede i 2021? Vil du gerne kunne være med i snakken i mødregruppen, når snakken går fra vask af stofbleer til populære tøjmærker til børn? Vi har lavet en liste over de mest populære tøjmærker til børn.

Læs med her, hvis du gerne vil have et overblik over populære tøjmærker til børn (både baby, piger og drenge). Du kan også læse om tøjet er økologisk, bæredygtigt produceret og om du kan købe det hos Pure Basic.

Hvilke mærker finder du på listen?

Vi har kigget på både vores dejlige kunders store efterspørgsel, hvad børn har på i børnehaven og skolen, hvad der deles på sociale medier, samt hvad folk søger efter på nettet.

Listen indeholder de 10 mest populære børnetøjsmærker og ikke tøjkæder – også selvom de selv producerer tøj. Der er klart nok mange, der køber børnetøj i de kæmpestore kæder, men det er ikke den betydning af ‘populære mærker’, som vi går ud fra. Listen handler om eftertragtede moderne tøjmærker og lækkert børnetøj – ikke bare hvad der findes (for) meget af.

Du kan selvfølgeligt sagtens finde fint tøj til børn i H&M, ZARA, Name it og så videre. I de store kæder kan man finde økologisk børnetøj.

Pure Basic finder det bedste bæredygtige børnetøj. Hos os er økologisk børnetøj ikke bare en kollektion – det er stort set hele vores udvalg (få produkter kan ikke laves økologisk, men det er nødvendige produkter).

1. POMPdeLUX

Et af de største mærker inden for børnetøj er POMPdeLUX. De laver en del af deres tøj ud af genanvendte fibre og økologisk bomuld, og du kan finde en del produkter hos dem, der er GOTS-certificeret og OEKO-TEX® Standard 100-certificeret.

Deres koncept er dog lidt anderledes, hvilket nok er grunden til den store succes. De satser på home shopping, hvor en konsulent kommer ud og viser tøjet frem – lidt som Tupperware også er kendt for de såkaldte Tupperware Parties.

Pure Basic har ikke produkter fra POMPdeLUX.

2. Kongens Sløjd

Et af de mest populære tøjmærker til børn, som især er kendt for at være storleverandør af baby tøj er Kongens Sløjd. Det er bæredygtigt, godt håndværk og i fine, sarte farver. Historien om Kongens Sløjd har også vakt opsigt, da Emilie Konge Breindals rejse er en rigtig iværksætterdrøm.

Kongens Sløjd er ekstremt populært, så et af de største problemer er nok at finde noget, som ingen andre i børnehaven har.

Du kan ikke købe Kongens Sløjd hos Pure Basic.

Danefæ-purebasic

3. Danefæ

Vanvittig populært børnetøj, som er i karakteristisk og skønt design, funktionelt og fyldt med humor. Danefæ sikrer dig lækkert børnetøj i GOTS-certificeret økologisk bomuld med skønne print på maven. Tjek også DYR Cph ud, som er ejet af Danefæ.

Du kan finde alt fra størrelse 3 måneder og helt op til 12 år på vores webshop. Se Pure Basics udvalg fra Danefæ her – herunder kan du se eksempler på de lækre produkter.

4. Molo

Hvis der et mærke, der skal fremhæves som et hit blandt drenge og piger, så er det Molo. Det er et af de ultimative mest populære tøjmærker til børn, som børnene selv elsker. Motiverne er sjove, spændende og farverige, og du kan være sikker på, at dit barn vil elske tøj fra Molo. Det meste børnetøj fra Molo er GOTS-certificeret.

Vi har produkter fra Molo i størrelse 56 cm til 152 cm (det svarer til størrelse 0-12 år) i vores webshop. Se vores udvalg fra Molo her, og bliv allerede inspireret af vores bestsellers herunder.

Molo-bæredygtig-brand
Serendipity

5. Serendipity Organics

Hvis du har været på Instagram for nyligt, så har du sikkert set Serendipity Organics. Det er økologisk børnetøj, der i den grad er æstetisk. Det er nok ikke helt forkert at kalde det influencernes, reklamefolkenes og PR-teamenes yndlings baby tøj. Tøjet er GOTS-certificeret, i en fantastisk kvalitet og superskønt!

Vi har tøj fra det skønne danske tøjmærke i størrelse 56-146 (det svarer til 0-11 år), som du kan finde lige her

6. Soft Gallery

Tøj til børn kan være kunst. Det mener Soft Gallery i hvert fald. De laver smukt tøj til drenge og piger, der næsten gør garderoben til en udstilling. Soft Gallery samarbejder med kunstnere, så de kan lave lækkert børnetøj med de skønneste mønstre. Tøjet er GOTS-certificeret og derfor bæredygtigt produceret.

Vi har lækkert tøj fra Soft Gallery i størrelse 3 måneder til 14 år på vores webshop. Se vores nyheder fra Soft Gallery her.

Soft gallery
Musli-logo-purebasic

7. Müsli by Green Cotton

Et mærke man ikke kan andet end at beundre. Müsli by Green Cotton har på mange måder banet vej for alle de andre danske mærker her på listen. Børnetøj fra Müsli er GOTS-certificeret, i forførende design og fantastiske dele at have i klædeskabet, når det skal være nemt at sammensætte et outfit.

Pure Basic har de mest henrivende styles fra Müsli i størrelse 56-128 cm (0-8 år), som du kan finde inde på vores webshop

8. Hummel

Det er et af de populære tøjmærker til børn, som både baby og de lidt større drenge og piger går meget i. Hummel er også et velkendt mærke for de fleste, og det har i den grad sit tag på babymode. Børnetøjet fra den kæmpestore koncern er bæredygtigt.

Du finder desværre ikke Hummel hos Pure Basic, men vi har en række spændende, danske tøjmærker, som er bæredygtige, skønne og et sikkert hit hos børnene.

9. DILLING

Et af de populære mærker, som der er mange søgninger på, er DILLING. DILLING laver både tøj til børn og voksne, og du kan finde fine produkter af økologisk bomuld i en god kvalitet. DILLING har desværre ikke GOTS-certificeret børnetøj, hvilket er ærgerligt, når de jo i forvejen anvender økologisk bomuld.

Du kan ikke købe DILLING hos Pure Basic.

10. KongWalther

KongWalther laver godt nok ikke børnetøj (endnu i hvert fald), men der er ingen tvivl om, at KongWalther er ved at tage børnetøjsbutikkerne med storm. Eksempelvis kan det nævnes at barnevognsnettet fra KongWalther udløste ventelister, da det udkom.

KongWalther er fokuseret på problemløsning frem for bæredygtighed. Det betyder, at du som mor muligvis ville få en nemmere hverdag med KongWalthers produkter – se dem ved at trykke her.

kongwalther logo

Pure Basics top 10

Vi har lavet en top 10 over mest solgte og populære tøjmærker til børn i vores webshop. Nogle af mærkerne er slet ikke på den anden liste, og det ville være synd, hvis du gik glip af de fantastiske mærker, som vi har i vores shop. Tryk på navnene for at komme ind på siden, hvor du kan læse mere om dem og se de uimodståelige styles.

KongWalther

Molo

Wood Wood

Serendipity Organics

Müsli by Green Cotton

Danefæ

Tjugga

MP Denmark

Soft Gallery

FUB

Er det første gang du er her?

Vi elsker at få besøg! Er du måske på udkig efter lækkert børnetøj fra populære mærker, tøj til baby i økologisk bomuld, en bæredygtig garderobe til de små eller en dåbsgave? Så har du fundet det helt rigtige sted.

Vi er Pure Basic, og hos os finder du netop bæredygtigt og økologisk børnetøj i størrelse 0-12 år. Vi tilbyder dig fantastisk kundeservice, de bedste styles fra danske tøjmærker til børn, favorable og fair priser, fri fragt på køb over 499,- og en god samvittighed. Når du handler hos os, så er du sikker på at bæredygtigheden er i top!

Kig dig omkring i vores skønne webshop, bliv inspireret på vores Instagram og Facebook, tilmeld dig nyhedsbrevet (nederst på siden) og vær den første til at få drønlækre og dugfriske nyheder fra de bedste danske tøjmærker til børn.

Gå ikke glip af

logo

Pure Basic

             – fordi bæredygtigt børnetøj er fremtiden