Black Friday hos Pure Basic 

Velkommen til Black Friday 2023 hos Pure Basic. Black Friday falder altid den 4. fredag i november, som i år er den 24. november. Black Friday skydes officielt i fredag d. 24 november til midnat. Hos Pure Basic har vi dog valgt at forlænge, og holder i stedet Black Week fra d. 20 november til og med 26. november. 

 

Hos Pure Basic har vi et stort udvalg af lækkert børnetøj fra mange populære mærker som Molo, Serendipity, Wood Wood, Müsli by Green Cotton, Joha, mp Denmark og mange flere. I løbet af Black Week vil I finde attraktive tilbud på børnetøj fra 0-14 år. Det gælder om at være hurtig, da tilbuddene kun gælder i begrænset periode, eller så længe lager haves.    

molo

Vil du have vores Black Friday tilbud som den første?

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG DELTAG SAMTIDIG I VORES KONKURRENCE OM ET  GAVEKORT PÅ 500 KR.

SPAR 30%
Lækre badekåber fra Müsli by Green Cotton

Økologisk og GOTS-certificeret

Müsli badekåbe med kaninøre lyserød
Müsli badekåbe med kaninøre mørkeblå
Müsli badekåbe lyserød
Müsli | Badekåbe, mørkeblå

Find nemt og hurtigt de bedste Black Friday tilbud

Skab dig nemt og hurtigt et overblik over hele Black Friday udvalget pr. mærke herunder:

Pure-basic-brand-logo-danefæ-organic
Molo
wood wood logo
mp denmark
Elodiee logo
Les deux logo
Musli-logo-purebasic
Dyr logo
Logo day et mini
I dig denim
Soft gallery
Studio Feder logo

Oplev de bedste tilbud på børnetøj hos Pure Basic 

Det er altid populært at købe børnetøj på Black Friday, her har du nemlig muligheden for at få fyldt børnenes garderobe op til rimelige penge. Men skynd dig for der er rift om de gode tilbud. Hos Pure Basic finder du her på siden stærke Black Friday tilbud til både piger og drenge fra lækre mærker, som blandt andet Wood Wood, Joha, mp Denmark og FUB.  

Vi glæder os til at fejre Black Friday sammen med dig, og håber du finder et par stærke tilbud her på siden, der passer lige til dig. 

 

Hos Pure Basic finder du de vildeste Black Friday tilbud på babytøj 

Spar mange penge på vores babytøjsudsalg til Black Friday. Vi har et stort udvalg af økologisk babytøj, fra populære mærker som ,Serendipity Müsli by Green Cotton, Molo og mange flere. I løbet af Black Friday er der  masser af vilde tilbud, og billigt babytøj at finde i vores babytøj udsalgskategori, så kig ind til Pure Basic og spar en masse penge på det lækre økologiske babytøj. 

 

Børnetøj i julegave? Køb det på Black Friday 2023 

Skal børnene have tøj i julegave i år, så køb det på Black Friday 2023 og spar en masse penge. Det er ikke sikkert, at du finder alt det, der står på børnenes ønskeseddel, men vi har et stort udvalg af bæredygtigt børnetøj i alderen 0-14 år, fra mange populære mærker, så mon ikke, at du kan være heldig at finde et godt tilbud, der falder i god smag. 

Køb Julegaverne på Black Friday og undgå alt for meget stress i december. Hos Pure Basic har vi nemlig gratis retur i 100 dage. Vi har desuden gjort det nemt for dig, og vedlagt den gratis returseddel i pakken.  

 

Køb Black Friday tilbud og få gratis fragt og hurtig levering. 

Hos Pure Basic levere vi dine Black Friday pakker fragtfrit, så længe du køber for minimum 499 kr. Opnår du ikke fragtfri levering, leverer vi dine Black Friday pakker for kun 39 kr. Er du tæt på at opnå fri fragt,  men mangler lige det sidste, så kig på vores strømpekategori, her finder du altid et godt tilbud på strømper, og det vil være nemt at opnå fri fragt.  

Udover fri fragt, opnår du ved køb af Black Friday tilbud hos Pure Basic, også en hurtig levering. Vi pakker og sender dine ordrer med det samme, så du skal ikke vente længe på at få leveret det lækre børnetøj, som du har købt på Black Friday. 

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Black Friday 2023 

Hvornår er det Black Friday 2023? 

Black Friday er årets største tilbuds dag, og falder d. 24. november 2023. Black Friday falder altid dagen efter den amerikanske Thanksgiving dag.  

Hvornår starter og slutter Black Friday 2023? 

Black Friday starter ved midnat fredag d. 24. november 2023 og løber over 24 timer. Mange butikker har dog udvidet perioden og kører Black Week, som strækker sig over en hel uge. 

Hvor mange gange er der Black Friday om året? 

Black Friday finder sted en gang om året. Det er altid fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving.